Keuken

Mijn keuken, mijn smaak! En zo is dat. Kwestie van je eigen ingrediënten toevoegen. Ga je voor strak, modern of juist klassiek? Wordt het een kookeiland of heel minimalistisch?

Bij de ontwikkeling van De Felsen is er in de basis voor gekozen om geen keuken mee te nemen. De smaken hierin zijn zo divers dat we deze keuze geheel aan jou overlaten. Samen met de projectleverancier kan je jouw droomkeuken samenstellen. Zij zorgen ervoor dat deze geheel naar wens wordt geplaatst.

Sanitair

Wij vergroten je wooncomfort graag met net dat beetje extra wellness-niveau. Zo worden het toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste verdieping compleet opgeleverd met tegelwerk en sanitair.

Standaard is de badkamer voorzien van een vrij hangend toilet, wastafel, radiator en douche-opstelling. Houd je van uitgebreid badderen? Upgrade dan de badkamer van luxe naar luxer door te kiezen voor een ligbad, een tweede wastafel of zelfs door de badkamer te vergroten. Veel is mogelijk!

Collectieve verwarming van Ennatuurlijk

De komende 10 jaar zal Ennatuurlijk duurzaam warmte leveren aan de 3.000 woningen in Polderwijk en het Bergkwartier. De leveringen van deze groene warmte is een uniek energiezuinig project van de gemeente Zeewolde, Ennatuurlijk, stichting Warmtenetwerk en maatschap Van Beek.

De groene warmte wordt geproduceerd met een warmtekrachtkoppeling op biogas van melkveehouderij Van Beek uit Zeewolde. Dit wordt verkregen uit mest van koeien, vermengd met restanten van akkerbouw, de voedingsindustrie en grasmaaisel uit natuurgebieden. Dit principe is niet alleen goed voor het milieu, maar levert uiteindelijk ook een kostenbesparing op voor de inwoner.